Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 04.06.20 | 19.29 uur
 

Boerderijweg en Klinkerweg Hasselt langere tijd gestremd

Brugwerkzaamheden in buitengebied van Hasselt

De bruggen over kanaal Broek in de Boerderijweg en Klinkerweg in Hasselt zijn aangetast door ASR (een verschijnsel dat beton inwendig uit elkaar drukt, red.) en moeten daarom dit jaar worden vervangen. De werkzaamheden hiervoor beginnen op 2 maart. Tijdens de werkzaamheden zijn Boerderijweg en Klinkerweg gestremd. De omgeving blijft bereikbaar door omleidingsroutes. Op maandag 24 februari 2020 is er een inloopbijeenkomst voor belangstellenden over de werkzaamheden.

De werkzaamheden beginnen op 2 maart en duren ca 2 maanden. De werkzaamheden bestaan uit het slopen van de huidige bruggen, graafwerkzaamheden in de watergang, het plaatsen van de nieuwe fundering en het aanbrengen van de nieuwe bruggen.

Omgeving blijft bereikbaar door uitvoering in 2 fasen
De omgeving van de bruggen blijft bereikbaar via omleidingsroutes. De aannemer voert het werk in fasen uit. De vervanging van de Boerderijweg wordt in fase 1 uitgevoerd. Pas nadat deze brug weer toegankelijk is, begint de aannemer met de brug in de Klinkerweg (fase 2).

Inloopbijeenkomst
Belangstellenden zijn welkom bij een inloopbijeenkomst op maandag 24 februari 2020 van 19:00-20:00 uur over de vervanging van de bruggen in de Boerderijweg en Klinkerweg. Medewerkers praten u bij over de planning en de werkzaamheden. Deze bijeenkomst is nabij de Vogelringstation De Kooi (Klinkerweg 14) te Hasselt. U kunt parkeren in het weiland tegenover de ingang.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 21.02.20 | 17.25 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie