Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 04.06.20 | 19.29 uur
 

Update 17 maart: Coronavirus (COVID-19)

Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten

Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten, excursies en cursussen in verband met het coronavirus. Ook zijn bezoekerscentra, kantoren en gereedschapsdepots gesloten en werken er tijdelijk geen vrijwilligers in de terreinen. Ook adviseert Landschap Overijssel alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken.

"Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk om waar wij kunnen, bij dragen aan het voorkomen van het verspreiden van dit virus. Wij volgen de richtlijn zoals die gesteld wordt door het RIVM in de beheersing van het coronavirus. Onze bezoekerscentra (De Wheem in Balkbrug, Dal van de Mosbeek in Mander en Hof Espelo in Enschede) zijn in ieder geval gesloten tot en met 6 april. Ook zijn onze gereedschapsdepots (in De Lutte, Bornerbroek en in Dalfsen) en kantoren op landgoed De Horte tot die tijd gesloten. Wij roepen al onze vrijwilligers op om hun vrijwilligerstaken in onze terreinen tijdelijk neer te leggen. Ook adviseren wij alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken."

Vragen?
"Wij blijven bereikbaar voor vragen via ons algemene telefoonnummer en e-mailadres: 0529-401731 en info@landschapoverijssel.nl. Ook werken zoveel mogelijk medewerkers van Landschap Overijssel thuis. Uiteraard volgen wij de komende tijd de dagelijkse ontwikkelingen en passen daarop indien nodig ons beleid aan. Op onze website en via onze social media communiceren wij over verdere ontwikkelingen."

Het nieuwe Coronavirus (COVID-19) in Nederland.
Wat moet je doen?

Heb je geen klachten?
Vermijd grote groepen (meer dan 100 personen)
Werk thuis (als het kan)

Heb je (milde) verkoudheidsklachten?
Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden. Dan gelden de volgende extra maatregelen:
Blijf thuis!
Beperk (sociale) contacten

Vergeet niet!
Was je handen regelmatig
Schud geen handen
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes

Heeft u vragen over corona?
Kijk voor meer informatie en vragen en antwoorden op de websites van GGD IJsselland en het RIVM. De Rijksoverheid is dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur via telefoonnummer 0800-1351.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 17.03.20 | 07.59 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie