Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 28.11.20 | 16.16 uur
 

Online informatiebijeenkomst week gratis te bekijken

'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'

Op dinsdag 25 augustus 2020 namen ruim 40 woningeigenaren deel aan de online
informatiebijeenkomst 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'. De gemeente, duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland organiseerden
deze informatiebijeenkomst als alternatief voor de eerder geplande bijeenkomsten, die vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Om nog meer woningeigenaren te bereiken is de informatiebijeenkomst vanaf 28 september nog een week lang online beschikbaar.

Ruim veertig woningeigenaren uit de gemeente Zwartewaterland namen op 25 augustus deel aan de online informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst ontvingen zij onder andere informatie over de mogelijkheden om thuis energie te besparen en over mogelijke subsidies en regelingen. De deelnemers waren positief over de bijeenkomst, gemiddeld beoordeelden zij deze met een acht!

Van maandag 28 september tot maandag 5 oktober is de informatiebijeenkomst online beschikbaar,
zodat meer woningeigenaren de bijeenkomst kunnen bekijken op een voor hen gewenst moment.
Aanmelden hiervoor kan via: https://bit.ly/3bWkiF5

Na het bekijken van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden of bij Hubo Veld in Zwartsluis.

In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart, dit wordt tijdens de bijeenkomst verder toegelicht. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies over hun woning krijgen van een energieadviseur.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 23.09.20 | 18.00 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie