Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 28.11.20 | 16.16 uur
 

Online aanmelden is verplicht!

Eerste editie Sycade Voetbalschool in Genemuiden

De Sycade Group is de komende vijf jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. Dit betekent dat de voetbalschool een nieuwe naam krijgt.

"Wij proberen ervoor te zorgen dat het aanbod voor elke speler vernieuwend en uitdagend blijft. Daarom hebben we de activiteiten opgesplitst. De spelers van de Sycade Champions League, JO8 en JO9 gaan bij de Sycade Skill Games (13.45 ľ 14.45) aan de slag om kennis te maken met de bal en om hiermee (nog beter) doelgericht te handelen. Denk hierbij aan spelenderwijs loop- en co÷rdinatie vormen, dribbelen met de bal, acties maken en 1 tegen 1 uitspelen. Voor de spelers uit JO10 en JO11 starten we met de Sycade Soccer Academy (15.00-16.00). In deze trainingen gaan we aan de slag met het samen doelgericht voetballen. We maken een verdieping op loop- en co÷rdinatie en techniek, maar gaan ook meer gericht aan de slag met passing, positiespel en verschillende partijvormen, laat Sc Genemuiden in een reactie weten.

Deelname kost 50 euro voor 16 activiteiten en een Sycade voetbalshirt.

Beide groepen starten in de eerste week na de herfstvakantie. Dit betekent dat de eerste activiteit op 21 oktober 2020 is. Vervolgens wordt er getraind op 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2 en 9 december. De data in het voorjaar worden op een later moment bekend gemaakt. De totale kosten bedragen 50 euro per speler. Naast deelname aan de trainingen krijgen alle spelers een Sycade voetbalshirt.
Het inschrijfgeld wordt automatisch ge´ncasseerd van het rekeningnummer waar ook de contributie wordt afgeschreven. 25,00 Euro in december en 25,00 euro in het voorjaar.

Houd rekening met de geldende maatregelen
Vanzelfsprekend worden alle trainingen georganiseerd met inachtneming van de actueel geldende corona-maatregelen. Eenieder die op Sportpark de Wetering aanwezig is houdt zich aan de afspraken uit het corona protocol.

Online inschrijven kan via deze link link. Let op: Er kunnen per groep maximaal 40 spelers deelnemen, vol = vol!
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 12.10.20 | 17.11 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie