Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 28.11.20 | 16.16 uur
 

Uw maatschappelijk partner op het gebied van werk

Impact is de schakel tussen mens en werk

Impact ontwikkelde zich van een sociale werkvoorziening voor een klein groepje mensen tot een van de grootste werkgevers van de regio. "Waar wij eerst uitsluitend zelf werkplekken boden, bemiddelen wij nu bij voorkeur naar werk bij reguliere werkgevers. Een transformatie waarin u als ondernemer ook een belangrijke rol speelt", aldus Impact dé maatschappelijke werkgever van de regio.

Uw maatschappelijke bijdrage
Door de samenwerking met ondernemers die verantwoordelijkheid hebben en nemen voor een werkfitte samenleving creëert Impact voor de inwoners passend werk. "Wij zijn uw professionele partner bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook u bieden wij namelijk ondersteuning. Onze kennis en ervaring maken ons tot een goede, betrouwbare adviseur."

Bent u een betrokken ondernemer, wordt dan onderdeel van ons duurzame netwerk. Samen met Impact helpt u iemand verder op de arbeidsmarkt.

Detachering en uitzending
Dit kan bijvoorbeeld door middel van een detachering. Bij een detachering regelen wij het dienstverband met de medewerker, de regelingen, subsidies en loonkosten.

U betaalt maandelijks één duidelijk all-in detacheringstarief per uur, waarin alle kosten, subsidies en regelingen al zijn verwerkt. Mocht er extra begeleiding nodig zijn? Dan vragen wij jobcoaching aan bij de gemeente of het UWV en helpen onze jobcoachen u verder. Zo heeft u geen extra administratie en doen we allebei waar we goed in zijn. Zo creëren wij samen een maatschappelijke impact.

Van binnen naar buiten
Wij ontwikkelen mensen en maken hen weer werkfit. Als buiten de deur werken (nog) niet lukt, biedt Impact een grote verscheidenheid aan interne werkplekken op eigen niveau, waar men meteen aan het werk kan en zich verder kan
ontwikkelen. Wij hebben mensen uit de Participatiewet, WMO en mensen uit de sociale werkvoorziening die de oplossing voor uw personeelsvraagstukken kunnen zijn. Zo kunt u mensen een kans bieden op de arbeidsmarkt en tegelijkertijd uw personeelstekorten oplossen.

De perfecte match
Bij Impact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen centraal om zo voor mensen werk te creëren. We willen werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Hierbij is het onze kracht vraag en aanbod op een goede manier te matchen. Zo vinden wij voor uw een kandidaat die bij u past.

Wij geven werkzoekenden begeleiding en zorgen samen met u voor een passende werkplek. Ook het werkgeversservicepunt opereert vanuit onze locatie. Het WSP Kampen biedt werkgevers kosteloos een professionele ondersteuning op het gebied van werving & selectie en advies over subsidiemogelijkheden.

Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. (www.impact.nl | Gildestraat 1, 8263 AH Kampen | (038) 331 59 44 | info@impact.nl)
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 16.10.20 | 16.15 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie