Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 28.11.20 | 16.16 uur
 

Update 20 oktober: Coronavirus (COVID-19)

SCAB blaast alle activiteiten af, alleen 'Dicht op vrijheid' online

Voor de tweede keer dit jaar heeft de SCAB in Hasselt besloten om alle activiteiten af te blazen. "De toenemende verspreiding van het coronavirus baart ook de Stichting Culturele Activiteiten Bibliotheek zorgen. De SCAB is immers in het leven geroepen om mensen bij elkaar te brengen om samen te genieten van cultuur. Dat streven brengt echter ook verantwoordelijkheid met zich mee voor de veiligheid van bezoekers." Dat meldt SCAB in een persbericht.

"Ook onder de aangescherpte coronamaatregelen van de Rijksoverheid mag SCAB activiteiten verzorgen. Die waren in de voorbije weken omgeven met allerlei veiligheidsmaatregelen. Maar de stichting merkt dat sprake is van toenemende huiver bij zowel de organiserende werkgroepen als het publiek. Vandaar dat vandaag is besloten om alle activiteiten tot nader order, maar in elk geval tot het einde van de huidige gedeeltelijke lockdown, stil te leggen."

Ook de lang verwachte ontknoping van 'Dicht op vrijheid' moet het doen zonder applaus van familie, vrienden en bewonderaars. De winnaars van de gedichtenwedstrijd worden op vrijdag 23 oktober om 20.00 uur bekendgemaakt op www.scabhasselt.nl In de dagen daarna ontvangen de winnaars coronaproof hun prijzen.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 20.10.20 | 11.27 UUR

Home | Mail | Copyright © 2020

Toon desktop versie