Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 31.07.21 | 11.22 uur
 

Werkzaamheden aan wegdek, bermen en aansluiting fietspad

Schaapsteeg afgesloten van 1 februari t/m 5 maart 2021

Van 1 februari tot en met 5 maart 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan het wegdek, de aansluiting van het fietspad en de bermen van de Schaapsteeg. In verband hiermee is het noodzakelijk de Schaapsteeg af te sluiten voor verkeer. Het asfalt van het weggedeelte tussen huisnummers 1 en 4 van de Schaapsteeg tot en met de aansluiting van het fietspad wordt vervangen door beton. Ter hoogte van de aansluiting met het fietspad komt een drempel die wordt uitgevoerd met gele accenten. Aansluitend wordt het bermprofiel en de bermverharding aangepakt.

Fietsers kunnen te voet langs de werkzaamheden
De Schaapssteeg is van 1 februari t/m 5 maart afgesloten voor doorgaand verkeer. Het fietspad blijft open. Fietsers kunnen de werkzaamheden te voet passeren over rijplaten.

Van der Sluis bereikbaar via Mastenbroek of Kamperzeedijk
Van der Sluis is van 1 februari tot en met 14 februari alleen toegankelijk vanuit Mastenbroek. Vanaf 15 februari tot het einde van de werkzaamheden is dit bedrijf alleen bereikbaar via de Kamperzeedijk (N760).

Werkzaamheden later in 2021
Het laatste gedeelte van de Schaapsteeg, vanaf de aansluiting op het fietspad tot aan de Kamperzeedijk (N760), wordt in de loop van 2021 gereconstrueerd. Hiervoor is nog geen planning bekend.

De planning is afhankelijk van het weer
Door neerslag en temperatuur kan de uitvoeringsperiode opschuiven.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 29.01.21 | 10.46 UUR

Home | Mail | Copyright © 2021

Toon desktop versie