Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 31.07.21 | 11.22 uur
 

Weersomstandigheden zorgen voor uitstel

Werkzaamheden N331 en N334 in Zwartsluis

Wegens slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden van het aanbrengen van de coating de vorige keer niet gelukt. KWS is van plan de werkzaamheden van de coating voort te zetten op woensdag 26 mei t/m vrijdag 28 mei. Dat meldt KWS Infra B.V.

De gele coating voor extra markering wordt op de kruising Buitenkwartier- Nieuweweg, kruising Berkenlaan Schoolstraat en bij de oversteek ter hoogte van de begraafplaats aangebracht. De rode coating wordt aangebracht op de fietsoversteek bij de rotonde N331 Rondweg N334 Het Singel Havendijk.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met een halve rijbaan afzetting en de inzet van verkeersregelaars, zodat het recht doorgaande verkeer over de provinciale weg zijn doorgang kan vinden. Het kruisende snel verkeer dient gebruikt te maken van een alternatieve route, omdat ze niet de N334 op kunnen draaien. Deze week wordt er een vooraankondiging geplaatst, zodat u kunt zien wanneer een kruispunt tijdelijk is afgesloten voor het snel verkeer.

Nadat de coating is aangebracht, wordt op maandag 31 mei de overige belijning aangebracht. Hier wordt aan de hand van verkeersregelaars het verkeer tijdelijk stop gezet, zodat de belijning op een veilige manier kan worden aangebracht.
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 22.05.21 | 10.09 UUR

Home | Mail | Copyright © 2021

Toon desktop versie