Comité Woord & Daad in actie voor 'Landbouw, verbouw je toekomst'

Oranjeconcert Woord & Daad levert 786,00 Euro op

Het Oranjeconcert dat op vrijdag 29 april jl. werd gehouden in de Grote- of St. Stephanuskerk te Hasselt heeft 786,37 euro opgebracht. Dat heeft Comité Woord & Daad uit Hasselt laten weten.

Jongerenkoor 'Sjaloom' uit Rijssen o.l.v. Jan-Geert Heuvelman en Jong gemengd koor 'Laudate Deum uit Apeldoorn' o.l.v. Arie Kortleven verleende muzikale medewerking aan het Oranjeconcert. Daarnaast bespeelde Gerard Harbers het orgel en Mark Brandwijk de piano. De viool werd bespeeld door Carolien Brandwijk.

Naast deze muzikale intermezzo's was er ook veel ruimte voor zang en samenzang. "We zijn blij dat we dit mooie bedrag mogen doneren aan project 'Landbouw, verbouw je toekomst', aldus Comité Woord & Daad.

Woord en Daad wil zich nu en in de toekomst extra op landbouw gaan richten in Afrika, Azië en Midden- en Zuid-Amerika. Goede landbouwprogramma's zijn broodnodig. Woord en Daad kiest voor twee verschillende perspectieven. De kleine boer (voedselzekerheid) en de grote leveranciers (economische ontwikkeling). Het is belangrijk om boeren steun te bieden, zodat ze hun eigen gezin kunnen onderhouden. Maar het is niet minder belangrijk om leveranciers en afnemers van agrarische producten te helpen. Zo wordt de lokale markt van alle kanten gestimuleerd.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 12.05.11 | 19.12 UUR


advertentie