Ruim 10.000 euro voor Maud voor Leven

SMG Groep zet zich in voor zieke Maud

Ruim 10.000 euro voor Maud voor Leven

Ruim 10.000 euro voor Maud voor Leven© Daniëlle Strijker

De actie die binnen de SMG Groep is gehouden om collega Sjoerd van Hamersveld te helpen, heeft een geweldig resultaat opgeleverd. Sjoerd van Hamersveld is naast ordermanager bij de SMG Groep en echtgenoot van vrouw Carlieke Stafleu, vooral ook vader van 3 kinderen. Dit zijn Niels (3) en een tweeling Maud en Juul (2).

Op 5 december 2011 kregen Sjoerd en zijn vrouw Carlieke het vreselijke bericht dat hun dochter Maud een agressieve vorm van kinderkanker heeft, genaamd Neuroblastoom, met uitzaaiingen (fase 4). Slechts 20% van deze kinderen overleeft de ziekte.

In Amerika bestaat een behandeling met immuuntherapie, die de kans op genezing nog eens met 20% verhoogt. Deze therapie maakt een verblijf van een half jaar in Amerika noodzakelijk. De medische kosten van Maud's behandeling in Amerika worden vergoed door de zorgverzekeraar. Echter de reis- en verblijfkosten die gemaakt worden voor de overige gezinsleden niet.

Om geld bijeen te verzamelen om de reis en het verblijf van het gezin Van Hamersveld in Amerika mogelijk te maken, zijn de collega’s van vader Sjoerd massaal in actie gekomen. Met inspanningen van eenieder is een fantastisch bedrag ingezameld.

In een feestelijke sfeer werd donderdag 26 april het eindresultaat tijdens een personeelsbijeenkomst bekend gemaakt. Symbolisch is aan Sjoerd van Hamersveld een cheque overhandigd van maar liefst EUR 10.550,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Maud voor Leven.

Onno Gijsbers, oudste werknemer, en Michael Roessink, jongste werknemer van de SMG Groep overhandigden namens alle collega’s de cheque. Sjoerd sprak tijdens de bijeenkomst over zijn dochter Maud en de behandelingen die zij heeft en nog moet ondergaan. Ook de noodzakelijke reis naar Amerika en alles wat hierbij komt kijken, lichtte hij toe.

Voor meer info: www.maudvoorleven.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 26.04.12 | 16.53 UUR


advertentie