Jaarlijkse uitvoering in sporthal De Prinsenhof

Muzikanten Irene laten zich zien op podium in Hasselt

Muzikanten Irene laten zich zien op podium in Hasselt

Muzikanten Irene laten zich zien op podium in Hasselt© Irene Hasselt

De jaarlijkse uitvoering van Chr. Fanfarekorps Irene Hasselt heeft zaterdag 30 maart 2019 weer plaatsgevonden in sporthal De Prinsenhof. Het concert had dit jaar als thema: Pop Classics, waarbij werken uit de klassieke popmuziek ten gehore werden gebracht. Naast deze uitvoering werden ook aantal jubilarissen op deze avond in het zonnetje gezet.

De jaarlijkse uitvoering is ieder jaar weer een concert waar de muzikanten van Irene naartoe leven en waar een uitgebreide voorbereiding aan vooraf gaat. Alle onderdelen van de vereniging traden op met hun eigen repertoire en speelden daarbij ook gezamenlijk de William Blueheart March. De muzikale eindverantwoordelijkheid lag in handen van dirigenten Henk Beens, Kees Does en Han Koek.

De eerste helft van de avond werd besloten met het huldigen van de jubilarissen. Dit jaar mocht de vereniging weer negen leden naar voren halen die maar liefst 12,5, 40 en 50 jaar aan Irene als muzikant verbonden zijn. Voor 12,5 jaar: Annemijn Admiraal, Nieke Admiraal, Mark ten Klooster, Esther Koert, Rolinda Westhuis (niet op de foto) en Daan Wiersma. Voor 40 jaar: Truus Dijkstra en Wardi de Leeuw. Voor 50 jaar: Willem Dijkstra. Zij ontvingen een oorkonde van de landelijke muziekbond en een aandenken aan hun jubileum.

Na de pauze verschenen de muzikanten in thema gerelateerde kleding, en werden diverse nummers rondom het thema ‘Pop Classics’ ten gehore gebracht. Hierbij werd onder andere muziek van ABBA en Elvis Presley gespeeld. De leden van Irene Hasselt blikken terug op een geslaagde uitvoering.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 01.04.19 | 13.24 UUR


advertentie