Samenwerking Hanzestad Hasselt Marketing en Dick Drost

Eigen koffie en thee voor Hanzestad Hasselt

Dick Drost en Heleen Eenkhoorn

Dick Drost en Heleen Eenkhoorn© Hanzestad Hasselt Marketing

Sinds kort heeft Hasselt koffie en thee met een eigen label. Deze speciale koffie en thee is ontwikkeld door Hanzestad Hasselt Marketing in samenwerking met de plaatselijke ‘koffie- en theeboer’ Dick Drost. De koffie en thee ‘made in Hanzestad Hasselt’ zijn exclusief verkrijgbaar in De Werkplaats aan de Kaai in Hasselt.

Een mooie samenwerking tussen Hanzestad Hasselt Marketing en Dick Drost. Dick is plaatselijke ondernemer in koffie en thee. Tot voor kort had Drost zijn eigen koffie- en theespeciaalzaak aan de Keppelstraat in Hasselt, momenteel richt hij zich vooral op de online verkoop.

Plaatselijke producten
De afgelopen jaren constateerde Hanzestad Hasselt Marketing dat er voor Hasselt relatief weinig specifieke streekproducten zijn. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar een aardig en betaalbaar cadeau of een leuk geschenkje met een lokaal karakter. Daarom zijn de koffie en thee uit Hasselt ook voorzien van een duidelijk herkenbaar etiket, waarop de Hasselter kerktoren onmiskenbaar en prominent aanwezig is.

Verkrijgbaar in De Werkplaats
De Hasselter koffie en thee zijn gemaakt van speciaal door Dick Drost uitgekozen melange van koffiebonen en theebladeren. Deze zal hopelijk bij veel inwoners en bezoekers in Hasselt in de smaak vallen. De koffie is de komende weken alleen verkrijgbaar in De Werkplaats, het onderkomen van Hanzestad Hasselt Marketing aan de Kaai 5 in Hasselt. Daar wordt de koffie ook geschonken aan bezoekers, zodat ze deze eerst kunnen proeven.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 23.07.19 | 13.00 UUR


advertentie