Trainers Julia, Kevin en Marith heten u welkom!

Fit in 30 minuten bij easyActive Hasselt

Fit in 30 minuten bij easyActive Hasselt

Fit in 30 minuten bij easyActive Hasselt© easyActive

Je kunt in 30 minuten een volledige work-out doen met de speciaal op jouw kracht en doel ingestelde toestellen van eGym. Dat is geweldig nieuws voor iedereen die uren in de sportschool niet ziet zitten, maar ook voor iedereen met een druk schema. Een half uur per keer pas je gemakkelijk in! En al na een paar keer trainen merk je het resultaat. Want deze methode is bewezen effectief om meer kracht, meer energie en vetverbranding te bereiken. Voor ervaren en niet-ervaren sporters. Start nu met fitness bij sportschool easyActive in Hasselt!

De leden van easyActive aan de Markt 4 onderstrepen dat het werkt; samen met de trainers bepaal jij jouw doel en daaraan ga je samen werken. Er is veel persoonlijke aandacht en regelmatig wordt je voortgang gecontroleerd. Dat het ook nog eens kleinschalig en gezellig is maakt sporten bij easyActive inmiddels behoorlijk populair!

easyActive Hasselt
Onlangs veranderden de landelijk opererende keten 'easyActive' ook naam van de vestiging in de Hanzestad, naar 'easyActive Hasselt'. "Met deze aansluiting horen wij nu volledig bij de keten easyActive. Uiteraard blijft onze service onveranderd. Trainers Julia, Kevin en Marith heten je van harte welkom om een keer te komen proberen!" (www.easyactive.nl/locaties/hasselt | e-mail: hasselt@easyactive.nl | Tel: 085-1305943)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 26.07.19 | 12.49 UUR


advertentie