Vakantie voorbij, de plicht roept voor muzikanten!

Euifeestconcert Irene woensdag op de Markt

Voor de muzikanten van Chr. Fanfarekorps Irene is de vakantie weer voorbij. De marchingband is in de komende periode weer verschillende keren te zijn bij diverse evenementen in de regio, waaronder 't Euifeest in Hasselt. Daarnaast starten in september ook weer de 10 gratis lessen, waarin nieuwe leden ervaren hoe het is om een instrument te leren spelen.

Na een welverdiende vakantie na het concours in Rastede op 29 juni jl. staan er voor de muzikanten van de marchingband weer diverse optredens in de agenda. Zo gaven zij in de afgelopen weken al acte de présence bij de bloemencorso’s in Sint Jansklooster en Vollenhove en staan er optredens gepland bij het Euifeest in Hasselt. In september zal de marchingband ook nog te zien zijn bij het bloemencorso in Frederiksoord.

't Euifeest Hasselt
Ook dit jaar is de vereniging weer te zien bij 't Euifeest in Hasselt. Op het programma staat dit jaar ook weer het traditionele Euifeestconcert op de Markt te Hasselt op woensdag 28 augustus. Hierbij zullen Orkest en Drumband een gevarieerd programma ten gehore brengen, waarin ook werken uitgevoerd zullen worden die de vereniging tijdens het marsconcours in Rastede heeft gespeeld. Later in de Euifeestweek zal de vereniging op zaterdagochtend deelnemen aan de Euifeestoptocht.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 26.08.19 | 12.39 UUR


advertentie