ZomerOndernemer IJsseldelta feestelijk afgesloten

Fliers beste ZomerOndernemer van IJsseldelta

ZomerOndernemer IJsseldelta feestelijk afgesloten

ZomerOndernemer IJsseldelta feestelijk afgesloten© Combigraaf

Op vrijdag 23 augustus wist Patrick Fliers de titel ‘Beste ZomerOndernemer van IJsseldelta’ te bemachtigen tijdens de feestelijke kick out in het Mac3Park Stadion in Zwolle. Samen met 20 andere jongeren nam hij deze zomer deel aan ZomerOndernemer. Een ondernemersproject dat Stichting The New Entrepreneur al 10 jaar organiseert in verschillende regio’s in Nederland. Met hulp van professionele coaches en ervaren ondernemers startte de jongeren in zes weken een eigen bedrijf.

Patrick Fliers is eigenaar van Riera BV. Hij verricht werkzaamheden als schipper zodat mensen zonder vaarbewijs of boot kunnen genieten van een boottocht. Op 9 oktober staat Patrick Fliers in de landelijke finale van ZomerOndernemer in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Daar zullen ook de winnaars uit andere regio’s strijden om de landelijke titel van ‘Beste ZomerOndernemer 2019’.

Feestelijke ondernemersmarkt en meer prijzen
Tijdens de feestelijke afsluiting presenteerden alle jongeren hun eigen bedrijf voor publiek. Ook Melissa Janssen viel met haar bedrijf Jippey Media in de prijzen. Zij mocht de Wildcard in ontvangst nemen en maakt daarmee kans op een plek in de landelijke finale. Jonne Jonkman, eigenaresse van Bee The Label, kreeg de prijs van ‘Beste administratie’ overhandigd door Henri Klosse van de Belastingdienst.

Inspirerende bedrijfsbezoeken
Alle jongeren die meededen aan ZomerOndernemer maakte deze zomer kennis met het ondernemerschap. Ze kregen begeleiding, presentaties en workshops en waren wekelijks te gast bij inspirerende bedrijven in de regio. De groep van IJsseldelta nam een kijkje bij Rabobank IJsseldelta, Kickboksschool Tabonon West, The Great Escape in Zwolle en bedrijfsverzamelgebouw BijHanz.

Steun van partners
Dankzij steun van landelijke en regionale partners als Instituut Gak, Fonds 21, CCHO, Gemeente Zwolle, Gemeente Raalte en Rabobank konden jongeren kosteloos deelnemen aan ZomerOndernemer.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 28.08.19 | 11.00 UUR


advertentie