Opbrengst in zijn geheel bestemd voor Jeurom

Hasseltse bingo voor het goede doel

Op zaterdagavond 28 september 2019 wordt er een bingoavond gehouden in het gebouw van Hasselts Fanfare (Van Haersoltelaan 11) in Hasselt. De hoofdprijs van deze bingo is maar liefst EUR 250,00 contant, naast vele andere vlees- en geldprijzen.

De opbrengst van deze bingo is bestemd voor Jeurom, een actieve en enthousiaste groep van 12 jongeren die middelen werven om een dorpshuis in Roemenië verder op te knappen. Daarvoor is veel geld nodig! De jongeren hopen in de komende herfstvakantie naar het dorpje Magyarózd af te reizen om de bovenverdieping van dit dorpshuis op te knappen.

Dit dorpshuis heeft een brede maatschappelijke functie, maar is in verval geraakt toen het gebouw, onder het communisme, door de staat is ingevorderd. Recentelijk is het gebouw weer in eigendom overgedragen aan de bewoners en is het de uitdrukkelijke wens om dit gebouw weer op te knappen. Vorig jaar heeft een groep jeugd uit Hasselt de buitenkant met succes aangepakt. Nu is het de bedoeling dat de bovenverdieping een opknapbeurt krijgt. Helpt u hen ook?

De zaal is open om 19.30 uur en de bingo begint om 20.00 uur. De organisatie hoopt op een volle zaal!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 02.09.19 | 20.38 UUR


advertentie