Bekrachtiging op Algemene Leden Vergadering (ALV)

Luuk Drost beoogd voorzitter Sportclub Genemuiden

Luuk Drost beoogd voorzitter Sportclub Genemuiden

Luuk Drost beoogd voorzitter Sportclub Genemuiden© Sc Genemuiden | Helmich Lubberts

In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter voor Sportclub Genemuiden, draagt het bestuur Luuk Drost voor als beoogd voorzitter. Na meerdere gesprekken en een verkenningsperiode, heeft Luuk bij het bestuur aangegeven zich beschikbaar te willen stellen als kandidaat voorzitter.

Luuk Drost (51), getrouwd met Mirjam en vader van jeugdvoetballers Milan en Levi, is geen onbekende in de voetballerij. Hij is jarenlang zelf actief geweest als keeper van ZZVV, Be Quick’28 en Sportclub Genemuiden. Na zijn actieve carrière heeft hij verschillende teams van Sportclub getraind. In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van IJsselkern B.V. van waaruit hij bedrijven ondersteunt op het gebied van HR- en organisatie-ontwikkeling als adviseur, interim leidinggevende en projectleider.

Het bestuur heeft in Luuk Drost een enthousiaste voorzitter en echte bruggenbouwer gevonden. Met zijn ervaring als speler, vrijwilliger en vanuit zijn dagelijks werk weet hij wat er van hem gevraagd wordt als voorzitter van SC Genemuiden. Zorgen voor de onderlinge verbinding en het onderhouden van de contacten met de leden, vrijwilligers, diverse commissies, sponsoren en organisaties buiten de club zoals de KNVB en overheid, ziet Luuk als belangrijkste taken van het voorzitterschap.

Vanaf 2 september loopt Luuk met het bestuur mee en in de Algemene Ledenvergadering op 11 Oktober aanstaande zal zijn voorzitterschap door de leden bekrachtigd moeten worden.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 03.09.19 | 12.39 UUR


advertentie