Win een waardecheque van 250 euro!

'Escape Night' bij Welkoop Hasselt

Laat je op vrijdag 13 september 2019, om 20.30 uur met een team van zes mensen tijdens 'Escape Night' opsluiten in de Welkoopwinkel van Hasselt. Het team met de meeste lef en creativiteit die door middel van uitdagende opdrachten als eerste de sleutel van de winkeldeur heeft gevonden wint een waardecheque van maar liefst 250,00 euro! Durf jij het aan?

Toeschouwers zijn van harte welkom en kunnen onder het genot van een hapje en een drankje buiten live meekijken op een groot scherm. Aansluitend mogen de toeschouwers en deelnemers op vertoon van klantenpas* winkelen met 20% korting op het hele assortiment**, middels een klantenpas.

Deelname is voor maximaal 4 teams van 6 personen tussen de 12 en 18 jaar, dus je geef je snel op (vol is vol), dit kan t/m uiterlijk 9 september aanstaande, per e-mail: hasselt@welkoop.com of de Facebookpagina van Welkoop Hasselt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 07.09.19 | 12.02 UUR


advertentie