'Stages vormen stevige basis voor het begin van je carriŤre'

Mediastages populair bij studenten in de regio!

Mediastages onder leerlingen van de gemeenten Zwartewaterland, Staphorst en Steenwijkerland zijn gewild. "Bijna alle stagiairs zijn voor een kortere en langere stageperiode uitgezet en begeleid vanuit het cluster Mediaredactie, maar ook vanuit andere bedrijfsonderdelen zoals Mediavormgeving. Er zijn stages mogelijk op zowel MBO (BBL/BOL-variant) en op Hbo-niveau."

DKN/MOOI
Het mediaconcern DKN/MOOI, gevestigd aan de stadsgrachten van de Hanzestad Hasselt organiseert de begeleiding van de stagiaires altijd zodanig, dat het kwaliteitsniveau overeenkomt met de gevolgde opleiding.

Erkend Leerbedrijf
"En waar nodig overleggen wij met de betrokken onderwijsinstelling. Wij zijn een erkend leerbedrijf (cluster Mediaredactie & Mediavormgeving) en op grond van de vastgestelde criteria opgenomen in het Register van Erkende Leerbedrijven. Het Register van Erkende Leerbedrijven is erkend door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en vloeit voort uit de Wet Educatie en Beroepsonderwijs."

Wat kunnen wij studenten bieden?
Een boeiende stage in een collegiale werkomgeving met voldoende persoonlijke begeleiding. Bij ons tref je niet alleen plezierige collega's, maar ook een zeer innovatieve en interactieve omgeving waarin feedback en uitwisseling van ideeŽn essentieel zijn voor de kwaliteit van het werk. Via je stage kom je met veel facetten van mediavormgeving en mediaredactie in aanraking. Ook maak je kennis met een bedrijfsmatige professionele werkomgeving die waar mogelijk ook maatschappelijk een meerwaarde heeft. Er zijn veel mogelijkheden om je verder te ontplooien en te leren.

Eisen
Voor alle stages ontvang je een onkosten/reisvergoeding. Kandidaten moeten voldoen aan de volgende eisen: goede beheersing van de Nederlandse taal; aanleg of belangstelling voor het ontwikkelen van redactionele (web-)vaardigheden; teamspeler die resultaatgericht wil werken en zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen. Afhankelijk van de opleiding (Mediavormgever of Mediaredactie) en de eisen die de studie stelt aan de stage worden per stagiair afspraken gemaakt.

De procedure
Kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, waarin je kennis maakt met je toekomstige stagebegeleider. In het gesprek komen de taken, maar ook eventuele ideeŽn die je zelf hebt, ter tafel. Ook wordt een redactietest afgenomen en/of ontwerp en realiseer je een grafische, interactieve en media-uiting.

Belangstelling?
Stuur dan een e-mail met een uitgebreid curriculum vitae en motivatie wat jou bij ons aantrekt. (e-mail: stage@digitalekranten.nl (Mediaredactie) of e-mail: stage@m-ooi.nl (Mediavormgever).

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 12.09.19 | 11.08 UUR


advertentie