Optreden Zwollenaar tijdens afterparty

Henk van The Voice Senior naar Klassiek in de Mix

Henk Klompenmaker komt ook naar Klassiek in de Mix. De Zwollenaar kreeg vorig jaar veel bekendheid door zijn optreden in The Voice Senior. Bovendien heeft hij dit jaar meegedaan aan America’s Got Talent.

Op 27 september treedt hij op tijdens de afterparty van Klassiek in de Mix. Dat doet hij samen met zijn plaatsgenote Ashley Fernandes. Dat is een jong meisje met een gouden stem. Genemuidenaar Berend van Lente draait tijdens dezelfde afterparty muziek uit de oude doos.

Tijdens Klassiek in de Mix gaan de professionele muzikanten Jan Vayne en Adriaan Stoet de samenwerking aan met veel amateurs uit Genemuiden. Ze mengen daarbij alle muziekstijlen door elkaar: van de popmuziek van Queen en The Beatles tot klassieke muziek en dance.

De kaartverkoop voor het evenement verloopt voorspoedig. Wil er nog bij wil zijn in de Genemuider gemeentewerf kan nog kaarten kopen bij Foto Tuinman in Genemuiden en Hasselt. Kijk ook op www.klassiekindemix.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 11.09.19 | 08.56 UUR


advertentie