Elke donderdag aandacht voor zang, gebed en Bijbellezing

Vespers GKv Zwartsluis zijn weer begonnen!

De zomervakantie is voorbij. Allerlei activiteiten in kerk en samenleving zijn weer begonnen. In de GKv Zwartsluis zijn de wekelijkse vespers van start gegaan. Aan het begin van elke donderdagavond is er een half uur aandacht voor zang, gebed en Bijbellezing.

Vesper is het Latijnse woord voor Ďavondí. Vier jaar geleden is met dit initiatief begonnen. Er is door de weeks door alle drukte vaak weinig tijd voor andere kerkelijke activiteiten. Om de aanraking met de Bijbel te stimuleren is er op de donderdagavond een mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Samen even stilstaan door de weeks bij het Woord.

De vespers beginnen elke donderdag om 19.15 uur in het kerkgebouw aan de Zomerdijk en duren ongeveer een half uur. Na afloop kan iedereen nog ruimschoots invulling geven aan andere activiteiten. Gemeenteleden en de Sluziger predikanten verzorgen de vespers. Iedereen is van harte welkom!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 16.09.19 | 10.00 UUR


advertentie