Vervuilde lading niet gratis!

Grof tuinafval gratis inleveren op drie zaterdagen

De inwoners van de gemeente Zwartewaterland kunnen dit najaar op drie zaterdagen grof tuinafval gratis inleveren op verschillende locaties, waaronder bij firma Wolfshagen in Hasselt. De eerstvolgende mogelijkheid is op zaterdag 5 oktober. Het is belangrijk om zoveel mogelijk grof tuinafval te scheiden. Gescheiden grof tuinafval kan voor een deel worden gecomposteerd en voor een deel ingezet worden voor de opwekking van duurzame energie. Daarnaast willen we voorkomen dat grof tuinafval in het restafval terecht komt.

Dit najaar kunt op de volgende dagen uw grof tuinafval gratis aanbieden:

Zaterdag 5 oktober
Zaterdag 26 oktober
Zaterdag 2 november

Inleverlocaties
U kunt uw grof tuinafval brengen bij de volgende locaties. Let op de openingstijden. Deze zijn verschillend voor beide brenglocaties.

Firma Wolfshagen, Wolfshagenweg 2A Hasselt: Zaterdag: 08.00 - 12.00 uur
Milieubrengstation ROVA Zwolle, Rijnlandstraat 2, Zwolle: Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Neem uw legitimatiebewijs mee!
De service is alleen voor particulieren en u moet zich kunnen legitimeren als inwoner van de gemeente Zwartewaterland.

Vervuilde lading niet gratis
Er is geen limiet voor de hoeveelheid grof tuinafval die u brengt. Om goede compost te kunnen maken, is het belangrijk dat er alleen grof tuinafval wordt ingeleverd. Als er bijvoorbeeld zand, aarde, of bielzen tussen het grof tuinafval zit, dan is het onbruikbaar voor de compostproductie. Vervuilde ladingen worden daarom niet gratis geaccepteerd.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 28.09.19 | 07.01 UUR


advertentie