Bibliotheek Zwartewaterland, d’Overtoom en SCEG

Marc Roth houdt lezing over Noord-Korea

Noord-Korea is een land op het Koreaans Schiereiland in Oost-Azië dat grenst aan de landen China, Rusland en Zuid-Korea en aan de Gele Zee en de Japanse Zee. Noord-Korea heeft een bevolking van 25,2 miljoen mensen. "Wat is mythe van de Democratische Volksrepubliek Korea en wat is werkelijkheid? En kunnen we die werkelijkheid eigenlijk wel kennen?", zegt Marc Roth. Roth houdt op donderdag 7 november 2019 een lezing in d’Overtoom te Genemuiden.

Roth beschikt deze avond niet alleen over een uitgebreid aantal anekdotes, maar ook over foto en filmmateriaal dat nog maar weinig mensen hebben gezien. Zelf heeft Marc relatief veel gereisd door Noord-Korea, waarbij de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ook hij vaak met meer vragen terug kwam dan waarmee hij was vertrokken.

Organisatie is in van Bibliotheek Zwartewaterland, d’Overtoom en SCEG. Aanvang 20.00 uur.

Entreekosten p.p. zijn 3,00 euro, inclusief kop koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar op tijd komen is gewenst!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 01.11.19 | 17.34 UUR


advertentie