Afscheidsfeestje op zaterdag 14 december 2019

Ralph de Jongh sluit de deuren van Deel Vier

Op zaterdag 14 december 2019, vanaf 20.30 uur staat Ralph de Jongh voor de laatste keer in Deel Vier, dť boerderij van Jolanda Langenberg in Baarlo. Vanaf 2020 heeft zij andere plannen met deze locatie.

Ralph staat voor echte pure muziek. Niet alleen om te horen maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt de muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazende energie die uit al zijn poriŽn stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn.

Ralph heeft een unieke speelstijl, schrijft en produceert zijn eigen muziek, brengt die op zijn eigen label uit, en hij speelt de blues op houten schoenen. Hij is wellicht de eerste veganistische bluesman. Verder schildert hij ook nog ruwe COBRA achtige schilderijen met gedichten.

Vier het afscheidsfeestje mee met Deel Vier. Bestel je kaartjes op www.podiumlokaal.nl (Er zijn 50 kaarten beschikbaar!)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.11.19 | 06.11 UUR


advertentie