Regen, regen, regen maar niet tijdens Winterfair Genemuiden

Sfeervolle winterfair in het centrum van Genemuiden

Sfeervolle winterfair in het centrum van Genemuiden

Sfeervolle winterfair in het centrum van Genemuiden© Klaas Noordstra Fotografie

Een groot deel van de dag had het al geregend, maar gelukkig werd het in de loop van de middag droog. Prima weer voor een winterfair, en het werd dan ook een gezellige drukte vandaag, vrijdag 13 december in het centrum van Genemuiden.

Gezellig
Het is een komen en gaan van mensen die een bezoek brengen aan één van de vele kraampjes. Ook de ijsbaan voor de jeugd draaide volop mee in het programma. Evenals Schietvereniging Genemuiden. De leden hadden een mobiele schietbaan opgesteld en ook aan de inwendige mens werd gedacht. Overal waren lekkere hapjes te verkrijgen.

Zündapp of Kreidler?
Een enorme belangstelling was er voor de lange rij aan brommers die de Buuz'nrieders op het Havenplein had gestald. Wie had er vroeger geen 'oude' Zündapp of Kreidler in de schuur staan?

Hoofdsponsor Beens Groep
Winterfair Genemuiden was dit jaar een mooie combinatie met familiebedrijf Beens Groep. Het familiebedrijf bestaat maar liefst zestig jaar en trad daarbij op als hoofdsponsor. De organisatie was evenals de voorgaande editie in handen van Anneke van Dijk en Janneke ten Hove.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 13.12.19 | 20.30 UUR


advertentie