Zaterdag 22 februari in de Grote of Sint Stephanuskerk

Benefietconcert Genemuider Mannenkoor Stereo

Op zaterdag 22 februari 2020, om 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur) vindt in de Grote of Sint Stephanuskerk in Hasselt een benefietconcert plaats voor het werk van het Genemuider stel Danny en Tabitha Schurink. Zij zijn voor de Gereformeerde Zendingsbond aan het werk onder de Roma-bevolking is Slowakije.

Tijdens het concert zullen Genemuider Mannenkoor Stereo, Gospelkoor Candela uit Renswoude en organist Evan Bogerd schitterende liederen laten horen in de Grote- of St. Stephanuskerk in Hasselt. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en is gratis. Wel vindt een collecte plaats waarvan de opbrengst helemaal bestemd is voor het werk van de familie Schurink.

Twee jaar geleden vertrok de familie Schurink vanuit Genemuiden naar Slowakije om daar hun werk te gaan doen onder de Roma-bevolking. Een groepering die te maken heeft met onderdrukking en als minderwaardig wordt gezien. Danny en Tabitha zijn uitgezonden door de Hervormde Gemeente Genemuiden, maar wordt ook gesteund door onder andere de Hervormde Gemeente Hasselt.

Tijdens de avond zal dominee Westerhout de avond openen en sluiten, deheer V/d Meulen zal iets meer vertellen over het werk van de familie Schurink.

Wilt u meer weten over het werk van de familie Schurink of kunt u niet aanwezig zijn bij het concert maar hun werk wel steunen? Kijk dan op www.gzb.nl/hartvoorderoma

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 13.01.20 | 08.13 UUR


advertentie