Dinsdag 28 januari 2020, aanvang 19.00 uur

Informatieavond Beursplein Zwartewaterland

Op dinsdag 28 januari 2020 wordt er in het gemeentehuis te Hasselt een informatiebijeenkomst gehouden voor bestuursleden van (sport)verenigingen, stichtingen en organisaties die meer willen weten over Beursplein Zwartewaterland 2020. Deze tweede editie vindt plaats op dinsdag 17 maart.

De informatieavond in het gemeentehuis van Zwartewaterland start om 19.00 uur.

Wat is Beursplein?
Op dinsdag 17 maart 2020 van 17.30 tot 20.00 uur, staat de tweede editie gepland. Organisaties en bedrijven uit de gemeente Zwartewaterland zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te gaan nemen. In 2018 leverde Beursplein Zwartewaterland 27 overeenkomsten/matches op tussen organisaties en ondernemers. Een mooi resultaat waar we graag een vervolg aan geven.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen
Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in onze gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Tijdens Beursplein Zwartewaterland worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een match. Het is de bedoeling dat deze match met gesloten portemonnee tot stand komt.

Organisatie
Beursplein Zwartewaterland is een initiatief van de gemeente. De uitvoerende organisatie is door de gemeente in handen gegeven aan De Regelaardij en Organisatiebureau Doen. Voor meer informatie kunt u mailen naar beursplein-zwartewaterland@outlook.com

Informatiebijeenkomsten
Bent u nog niet zo bekend met het fenomeen Beursplein en wilt u eerst een informatiebijeenkomst bijwonen? Dat kan! Deze vindt plaats op 28 januari 2020 in het Gemeentehuis.
17.00 uur voor Bedrijven
19.00 uur voor Verenigingen, Stichtingen, clubs en (maatschappelijke) organisaties

Voor het aanmelden van de informatiebijeenkomst: www.zwartewaterland.nl/beursplein

Aanmelden als deelnemer
Beursplein Zwartewaterland is voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Zwartewaterland. Wilt u deelnemen en hiermee uw betrokkenheid tonen? Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen. Met het invullen geeft u de organisatoren tevens toestemming om uw contactgegevens te gebruiken. (www.zwartewaterland.nl/beursplein)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 28.01.20 | 08.00 UUR


advertentie