Organisatie in handen van Protestantse Gemeente Hasselt

Tweede editie openluchtdienst in Van Stolkspark Hasselt

Na het succes van de eerste editie van 2 augustus jl. wordt op 30 augustus 2020 om 10.00 uur door De Protestantse Gemeente Hasselt (Baak en Ichthus, red.) opnieuw een openluchtdienst georganiseerd. Naast muzikanten verzorgt de band Johannes muzikale begeleiding. Iedereen met een goede gezondheid is van harte welkom!

Vanwege het succes van de eerste editie waar ruim 100 gasten aanwezig waren mag opnieuw in overleg met de gemeente Zwartewaterland een openluchteditie worden gehouden in het Van Stolkspark Hasselt. In het park is bij de muziekkoepel meer dan voldoende ruimte om alle kerkgangers op veilige afstand van elkaar deel te laten nemen aan de dienst.

Voor de veiligheid zijn er een aantal belangrijke voorwaarden. Zo dient iedereen zich vooraf aan te melden, te tekenen bij aankomst en een eigen stoel mee te nemen. Om onderling geloop te voorkomen wordt door vrijwilligers iedereen naar een plaats begeleid. Tevens is door gescheiden looppaden elkaar kruisen niet mogelijk.

Voorganger in de dienst is ds. W. Zaagsma. Voor wie niet naar de diensten wil komen maar deze graag online wil volgen is er via www.kerkdienstgemist.nl een rechtstreekse uitzending. De muzikale begeleiding is verder uitgebreid, zo zijn er meer muzikanten en is de band Johannes bereid gevonden voor het ten gehore brengen van enkele nummers. De kerkenraad hoopt op een grote opkomst maar bovenal veilige dienst. (www.pknhasselt.nl)

Praktische informatie
- Aanmelden voor de dienst kan tot en met vrijdag 28 augustus d.m.v. een e-mail aan wil.kappert@pknhasselt.nl o.v.v. uw naam, aantal personen en dient u aan te geven dat u en uw gezin gezond zijn.
- Eigen stoelen meenemen
- Inloop vanaf 09.30 uur.
- Mocht onverhoopt het weer tegenvallen ontvangt u vooraf bericht over wel/niet doorgaan.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 25.08.20 | 13.27 UUR


advertentie