Nieuwe naam voor verloskundigenpraktijk in Hasselt

Bloei verloskundigen: Professioneel, modern, fris, zacht mét een stoer randje

Nieuwe naam voor verloskundigenpraktijk in Hasselt

Nieuwe naam voor verloskundigenpraktijk in Hasselt© Bloei Verloskundigen

ADVERTORIAL 'Verloskunde Praktijk Wijde Wieden' gaat vanaf deze maand verder onder de nieuwe naam ‘Bloei Verloskundigen’. De verloskundigenpraktijk heeft haar hoofdvestiging in Hasselt (Ridderstraat 50) en een dependance in de gemeente Steenwijkerland, De Weijert 40 in Vollenhove. De praktijk staat onder leiding van Lida, Maaike en Lydia.

"Een nieuwe naam, een nieuw logo, een totale make-over van de praktijk in Hasselt en een volledig vernieuwde en uitgebreidere website; www.bloeiverloskundigen.nl Met deze vernieuwingen kunnen wij uitstralen waar we voor staan: professioneel, modern, fris, zacht met een stoer randje."

De naam ‘Bloei’ symboliseert de groei en ontwikkeling op fysiek en emotioneel vlak van zowel het kind als de (aanstaande) ouders in de zwangerschap. "Samen met onze waarnemend verloskundigen bieden wij de persoonlijke zorg die je van ons gewend bent. Je kunt bij ‘Bloei Verloskundigen’ terecht voor veilige, warme en toegankelijke zorg. De passie voor het vak verloskunde verbindt ons als team."

Bij ‘Bloei Verloskundigen’ ben je van harte welkom in Hasselt of Vollenhove voor een kinderwensconsult, zwangerschapscontroles, medische zwangerschapsecho’s, wensecho’s, begeleiding tijdens de bevalling en kraamtijd en ook voor advies rondom anticonceptie en het plaatsen van een spiraal.

Woon je in het werkgebied dan staat Bloei verloskundigen in begeleiding bij bovengenoemde situaties en/of hulpvragen voor je klaar!

Bloei Verloskundigen | Ridderstraat 50, 8061 GK Hasselt | info@bloeiverloskundigen.nl | 06-22224365.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 19.09.20 | 07.00 UUR


advertentie