Eerste exemplaren voor hoofdsponsor Breman Installatiegroep

Jubileumeditie 'Sportclub Genemuiden 90 jaar'

Eerste exemplaren voor hoofdsponsor

Eerste exemplaren voor hoofdsponsor© Sc Genemuiden | Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft deze week de eerste exemplaren van de jubileumkrant 'Sportclub Genemuiden 90 jaar', mogen overhandigen aan hoofdsponsor Breman Installatiegroep. Tiem Breman en Sijm van Lente mochten namens Breman Installatiegroep de eerste exemplaren in ontvangst nemen. Uit handen van Raymond van Dijk namens businessclub de Wetering en voorzitter Luuk Drost van Sportclub Genemuiden, kregen zij de jubileumkrant in handen.

Het mediateam van Sportclub Genemuiden in samenwerking met Comceptum Mediamakers, is erin geslaagd om in deze toch wel bijzondere tijd een jubileumkrant uit te brengen. "In de achter ons liggende maanden is er hard gewerkt aan een krant die gezien mag worden. Negen decennia Sportclub Genemuiden passeren de revue, aangevuld met het heden. Dit maakt deze jubileumkrant uniek."

De jubileumkrant zal de komende dagen in Genemuiden huis-aan-huis bezorgd worden, de leden van Sportclub Genemuiden woonachtig buiten Genemuiden krijgen hem per post toegestuurd.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 22.10.20 | 07.54 UUR


advertentie