Groot onderhoud aan N331/N334

Volgende fase werkzaamheden in Zwartsluis

KWS Infra BV voert in opdracht van de provincie Overijssel groot onderhoud uit aan de N331/N334 in Zwartsluis. Vanaf maandag 2 november t/m vrijdag 20 november 2020 worden in fase 8 werkzaamheden uitgevoerd op de N334, vanaf de kruising Het Singel Buitenkwartier Nieuweweg, tot de kruising Het Singel Berkenlaan Schoolstraat. De weg is in de week van 2 t/m 6 november zowel overdag als s nachts afgesloten voor al het verkeer. Dit werkvak gaat helemaal dicht in verband met de aanleg van een duiker.

Lokaal en bestemmingsverkeer kunnen wel gebruik maken van de kruising Schoolstraat-Berkenlaan en de kruising Buitenkwartier - Nieuweweg.

Vanaf 9 november t/m 20 november geldt dat er op deze locatie in de nacht wordt gewerkt. Dit werkvak is van maandag t/m donderdagnacht van 19.00 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Buiten deze uren geldat dat het werkvak vrij is voor lokaal en bestemmingsverkeer. Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes.

De provincie Overijssel leidt om via gelijkwaardige N-wegen, om zo een veilige en goede doorstroming te houden. Het verkeer richting Genemuiden wordt omgeleid via Sint Jansklooster Vollenhove. Het verkeer in de richting van Wanneperveen/Giethoorn wordt omgeleid via Vollenhove.

Omleidingen i.v.m. werkzaamheden fase 8
Buslijn 70 rijdt van 2 t/m 6 november een aangepaste route in Zwartsluis. Gedurende deze periode rijden er geen bussen tussen de halten Zwartsluis Busstation en Zwartsluis Bejaardencentrum. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor lijn 70.

Kijk voor meer informatie over de diensttijdenregeling op: www.ovregioijsselmond.nl/nl/nieuws/werkzaamheden-zwartsluis

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 27.10.20 | 09.08 UUR


advertentie