Active Creations draagt wedstrijdzwemmers warm hart toe

Zwemvereniging Zwartsluis verwelkomt nieuwe hoofdsponsor

Active Creations draagt wedstrijdzwemmers warm hart toe

Active Creations draagt wedstrijdzwemmers warm hart toe© Zv Zwartsluis

De wedstrijdzwemmers van Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) staan er weer goed op. Hoofdsponsor Active Creations heeft de minioren, junioren, jeugd en masters in het nieuw gestoken. De overhandiging van de outfits heeft onlangs in Zwartsluis plaatsgevonden.

De band tussen Active Creations en Zwemvereniging Zwartsluis bestaat al jaren. Nu al merkt de zwemvereniging dat de nieuwe kledij voor plezier zorgt. “Onze outfits waren echt aan vervanging toe en dankzij Active Creations lopen wij er weer representatief bij. De professionele uitstraling draagt bij aan het clubgevoel. Waar wij ook zwemmen, overal geven wij ons visitekaartje al voor de start af. En dat motiveert ook om met prestaties in het oog te blijven springen."

ZvZ is een vereniging met ruim zestig zwemmers, waarvan een groot deel – zodra corona het weer toelaat – op verschillende niveaus actief is in het wedstrijdzwemmen. Waar de recreatieve zwemmers twee keer per week onder begeleiding van een trainer hun baantjes trekken, trainen de wedstrijdzwemmers twee, drie of zelfs vier keer per week onder professionele begeleiding om hun persoonlijke prestaties te verhogen. (www.zvzwartsluis.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 02.11.20 | 11.59 UUR


advertentie