Van maandag 9 november t/m vrijdag 20 november

Start volgende fase werkzaamheden Zwartsluis

KWS Infra BV voert in opdracht van de provincie Overijssel groot onderhoud uit aan de N331/N334 bij Zwartsluis. Vanaf maandag 9 november t/m vrijdag 20 november gaat de wegenbouwer verder met de werkzaamheden. De volgende fase (6 en 8) zijn werkzaamheden bij de rotonde N331-Rondweg-N331-Hasselterdijk-N334-Het Singel. Het grootste deel van de werkzaamheden wordt in de nacht uitgevoerd van maandag t/m donderdag van 19.00 05.30 uur.

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht wordt er niet gewerkt.

Buiten deze tijdvakken is de weg toegankelijk voor lokaal- en bestemmingsverkeer. Het werkvak is in de nacht afgezet: aan alle drie de aansluitingen van de rotonde komt een afzetting, maar ook aan de grenzende inritten zoals de Handelskade, de Mastenmakersstraat en de Nieuwe weg. Tijdens de nachtwerkzaamheden gelden er omleidingsroutes.

Voor bestemmingsverkeer is het mogelijk om aan de noordzijde van Zwartsluis te komen. Richting Vollenhove/Noordoostpolder moet u omrijden via: Hasselt Lichtmis via Staphorst Meppel Blauwe Hand Sint Jansklooster Vollenhove.

Wilt u naar Zwolle komend vanaf Vollenhove, dan is het de bedoeling dat u via Sint Jansklooster Meppel Staphorst naar Zwolle rijdt.

De hulpdiensten mogen voor spoedritten met 'blauw licht' tussen 19.00 - 05.30 uur door het werkvak. Ook nooddiensten met een ontheffing mogen in geval van spoed door het werkvak. De bus rijdt tijdens deze werkzaamheden zijn reguliere dienstregeling.
(www.overijssel.nl/N331N334)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 07.11.20 | 15.18 UUR


advertentie