Update 19 november: Coronavirus (COVID-19)

Bibliotheek Zwartewaterland is weer open!

Naar aanleiding van de verruimende maatregelen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt, gaan Bibliotheek Zwartewaterland vandaag weer open! Alle vestigingen zijn open en toegankelijk voor iedereen.

De medewerkers en vrijwilligers van Bibliotheek Zwartewaterland hebben er zin in en staan vanaf vandaag weer voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Natuurlijk op gepaste afstand.

De regels en maatregelen van voor 5 november jl. blijven nog steeds van kracht in de vestigingen. Deze zijn na te lezen op de website: www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Liever niet tijdens de openingstijden?
Vindt u het nog niet prettig om tijdens de openingsuren van de Bibliotheek te komen? Neemt u dan telefonisch contact op, dan kunnen de zij een moment met u afspreken, waarop u alleen in de Bibliotheek terecht kunt of er wordt gezocht naar een andere passende oplossing.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 19.11.20 | 11.58 UUR


advertentie