Potuyt interieuradvies en ontwerp lanceert stylingbox

Geniet tijdens de Kerst van een culinaire kerstdiner in privésfeer

Geniet tijdens de Kerst van een culinaire kerstdiner in privésfeer

Geniet tijdens de Kerst van een culinaire kerstdiner in privésfeer© Janneke Potuyt

ADVERTORIAL Janneke Potuyt, van Potuyt interieuradvies en ontwerp heeft dit najaar met enkele Hasselter ondernemers een unieke stylingbox samengesteld voor brunch of diner, tijdens de Kerstdagen. "Kerst 2020 zal waarschijnlijk voor velen van ons anders verlopen dan we gewend zijn. We mogen of kunnen maar beperkt de deur uit en ook vrienden of familie ontvangen is lastig. Met een mooi gedekte tafel haal je binnen een handomdraai de restaurant-kerstsfeer in huis."

De Hasseltse heeft de handen ineengeslagen met DA Drogisterij & Parfumerie Ten Kate, MOOI graphic studio, Ad’vundum en Kontento.

"Met deze ondernemers verzorgen wij, tot in de puntjes verzorgde, samengestelde kerst-stylingbox voor brunch of diner. De box is verkrijgbaar in drie verschillende samenstellingen; Basic, Complete en Premium."

De kerst-stylingbox bevat onder meer een tafelkleed, tafelloper en servetten, menu -en naamkaarten, maar ook kaarsen, droogbloemen, kerstgroen en decoratie. Daarnaast kun je de box aanvullen met een brunch of diner verzorgd door Ad’vundum en Kontento.

"Als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken, kun je servies, glaswerk en bestek erbij huren en wordt zelfs de afwas voor je gedaan. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is de kaarsen aansteken en te genieten! Aanmelden kan tot maandag 7 december aanstaande en op=op!"

Voor meer informatie en/of bestellen, bel Janneke Potuyt (06 23209980) of e-mail: janneke@potuytbouwenstyling.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 21.11.20 | 10.18 UUR


advertentie