Omleidingsroutes tijdens werkzaamheden

Nachtwerkzaamheden Zwartsluis in afrondende fase

KWS Infra BV voert in opdracht van de Provincie Overijssel groot onderhoud uit aan de N331/N334 bij Zwartsluis. Van maandag 23 november t/m vrijdag 27 november 2020 wordt fase 5 uitgevoerd. Van maandag 30 november tot en met vrijdag 11 december wordt er in fase 4 gewerkt. Hierna zijn de werkzaamheden aan de N331 en N334 afgerond.

Fase 5
Fase 5 situeert vanaf het Hotel Zwartewater tot aan de Grote Nieuwe brug en fase 4 situeert, vanaf de Grote Nieuw brug tot en met de rotonde Grote Kranerweerd – N331.

Nachtwerkzaamheden
Het grootste deel van de werkzaamheden wordt in de nacht uitgevoerd van maandag t/m donderdag van 19.00 – 5.30 uur. Er gelden omleidingsroutes. Buiten deze tijdvakken is de weg toegankelijk voor lokaal- en bestemmingsverkeer.

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht wordt er niet gewerkt.

Bestemmingsverkeer
Voor fase 5 geldt dat het bestemmingsverkeer tijdens de werkzaamheden, onder begeleiding van verkeersregelaars, gebruik mag maken van de fietspaden langs het werkvak. Als u niet bij het bestemmingsverkeer hoort en u toch graag vanaf Hasselt naar Vollenhove wilt komen of andersom, is het de bedoeling dat u om Zwartsluis heen rijdt.

Omleidingsroute
Dit kan door om te rijden via Hasselt – Lichtmis – Staphorst – Meppel – Blauwe hand – Sint Jansklooster – Vollenhove. De hulpdiensten mogen voor spoedritten met “blauw licht” tussen 19.00 - 05.30 uur door het werkvak. Ook nooddiensten met een ontheffing mogen in geval van spoed door het werkvak. De bus rijdt tijdens deze werkzaamheden zijn reguliere dienstregeling. Voor het overige verkeer gelden tijdens de nachtwerkzaamheden van fase 5 en 4 omleidingsroutes.

Woont u in Zwartsluis?
Woont u in Zwartsluis en wilt u, als gevolg van de werkzaamheden in fase 5 en 4, in de nacht niet de gehele omleidingsroute volgen? Dan is het mogelijk om uw auto rechts naast het pand van Nieuwboer Transport BV aan de Grote Kranerweerd te parkeren. Dit terrein is bereikbaar via de Conradsweg. Parkeren is volledig op eigen risico.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden, de parkeer mogelijkheid en de omleiding, kijk dan op: www.overijssel.nl/N331N334

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 21.11.20 | 11.15 UUR


advertentie