Wethouder Harrie Rietman reikt bloemen uit

Hasselt weer vier nieuwe ondernemingen rijker

Opnieuw bloemen voor ondernemers in Hasselt. Dit keer voor drie nieuwe winkels in de binnenstad en één aan Buiten de Enkpoort. Wethouder Harrie Rietman is blij met de komst van de nieuwe ondernemingen. "Het gaat goed in Hasselt. De nieuwe ondernemingen zijn een aanvulling voor het centrum. Het is goed om te zien hoe ondernemers zoeken naar nieuwe mogelijkheden en inspringen op een gat in de markt."

De ondernemers zijn stuk voor stuk ervaren. BijMarko verkoopt artikelen voor sport & fitness, spellen en speelgoed, kinderfietsen en steps voor volwassenen en kinderen. De winkel is gevestigd in de Nieuwstraat. Naast een online winkel heeft My K9 nu ook een fysieke winkel in de Hoogstraat. My K9 verkoopt halsbanden met naam, hondenriemen maar ook hondenvoer. The Beauty Bar aan de Hofstraat is een samenwerking tussen kapsalon Anne’Salon, Kapsalon Luvjen en Basma Beautysalon Een deel van de ruimte is ingericht met artikelen die gemaakt zijn door mensen uit de omgeving.

Net buiten het centrum is KBP sportcentrum, Selina’s Nagelstudio en een tattooshop geopend. Veel inwoners weten de winkels en het sportcentrum al te vinden. Nog een paar panden beschikbaar in het centrum Het Stadsteam heeft de panden die te huur en te koop zijn gebundeld op de website www.starteninHasselt.nl

Ondernemers die geinteresseerd zijn kunnen via deze site contact opnemen met het Stadsteam of met kerncoördinator Jannie Bloemert via j.bloemert@zwartewaterland.nl.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 11.12.20 | 13.00 UUR


advertentie