René van der Weij en hoofdklasser verlengen samenwerking

Technische staf Sc Genemuiden blijft intact

Nadat René van der Weij en SC Genemuiden vorig jaar al de intentie uit hadden gesproken om langer met elkaar door te gaan is tijdens de gesprekken in de afgelopen weken gebleken. Het goede gevoel van toen is nog steeds aanwezig, beide partijen zijn overeengekomen ook volgend seizoen met elkaar door willen. Dat meldt Sportclub Genemuiden.

"René heeft het ondanks de rare situatie waarin we momenteel verzeild zijn geraakt enorm naar zijn zin bij de club en anderzijds is de club zeer blij met de manier waarop René leiding geeft aan de eerste selectie."

Tijdens de gesprekken is ook de rest van de technische staf geëvalueerd en al snel bleek de wens om met dezelfde staf ook het nieuwe seizoen in te gaan.

Beide assistenten, Edwin Starke en Jacco Riemens geven aan dat de samenwerking met de hoofdtrainer en de spelersgroep prettig verloopt en wilden dan ook graag volgend seizoen ook weer deel uit maken van de technische staf. Ook keeperstrainer Marco Beens liet weten nog steeds met een goed gevoel naar de club te komen.

"De TC is dan ook blij dat met alle 4 trainers verlenging is overeengekomen en hoopt dat er volgend seizoen weer op een normale manier gespeeld kan gaan worden en dat er op een mooie manier blijk van het goede gevoel gegeven kan worden." (www.sc-genemuiden.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 18.12.20 | 14.02 UUR


advertentie