De Steenpoort blijft te voet bereikbaar

Prinses Julianastraat Genemuiden beperkt toegankelijk

In opdracht van gemeente Zwartewaterland gaat Van Dalfsen Infra onderhoudswerkzaamheden aan de rijbaan uitvoeren in de Prinses Julianastraat. Het betreft het gedeelte tussen de M.G. Simondsstraat en de Nieuwstraat. Hierdoor is de Prinses Julianastraat tijdelijk beperkt toegankelijk. Verkeer wordt omgeleid. Op maandag 14 juni 2021 starten de werkzaamheden en nemen ongeveer twee weken in beslag.

De verharding van de rijbaan wordt opgebroken en opnieuw aangebracht. Daarna wordt de verharding die hier op aansluit opnieuw aangebracht.

De Steenpoort blijft te voet bereikbaar
Medisch Centrum De Steenpoort blijft tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar. Hierbij is rekening gehouden met bezoekers die niet of minder mobiel zijn. Verkeer naar De Steenpoort wordt omgeleid via de M.G. Simondsstraat, Prinses Beatrixstraat en Nieuwstraat. Overig verkeer naar het centrum kan de omleiding via de M.G. Simondsstraat, Puttenstraat en Oosterbrugstraat volgen.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 03.06.21 | 12.44 UUR


advertentie