Tweemastklipper ‘De Sterrewind’ vaart door Natura2000 gebieden

Derdejaars leerlingen Agnieten College nemen afscheid

Derdejaars leerlingen Agnieten College nemen afscheid

Derdejaars leerlingen Agnieten College nemen afscheid© Agnieten College Zwartsluis

Het einde van het schooljaar is in zicht. En daarmee komt ook een einde aan de schoolperiode op het Agnieten College in Zwartsluis voor de derde klassen havo en vwo. 'Na twee bijzondere jaren, waarin verschillende excursies niet door konden gaan, is het toch nog gelukt om een leuke activiteit te organiseren in het kader van Natura2000.' Dat meldt het Agnieten College Zwartsluis.

Aan de Handelskade in Zwartsluis ligt de tweemastklipper ‘De Sterrewind’ klaar. Na het inschepen varen de leerlingen via het Zwartewater richting Vollenhove. De uiterwaarden van het Zwartewater en het Zwartemeer zijn Natura2000 gebieden. De leerlingen vermaken zich prima op het schip en genieten volop van het mooie weer. De sfeer zit er goed in. Voordat de leerlingen weer terugvaren naar Zwartsluis is er nog even tijd om een duik te nemen.

In Zwartsluis aangekomen stond de BBQ klaar en een verrassingsdoos uit Frankrijk. Nog een paar weken en dan nemen deze leerlingen (officieel) afscheid van het Agnieten College.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 11.06.21 | 09.58 UUR


advertentie