SCAB: Geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor bijwonen van lezing

'Van stamboom tot familiegeschiedenis' in Hasselt

Op dinsdag 5 oktober 2021 houdt Hajo de Roo een lezing genealogie met thema 'Van stamboom tot familiegeschiedenis' in Hasselt. De streekarchivaris leidde sinds 2009 het Streekarchivariaat van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek. Onder zijn leiding groeide het archivariaat uit tot een volwaardige archieforganisatie die bekend staat 'als het collectieve geheugen van de regio'.

Op deze avond kun je antwoord krijgen wie je voorouders zijn, waar je familienaam vandaan komt, welke streek of welk land een rol speelt in je geschiedenis? De zoektocht naar de geschiedenis van je familie kan leiden tot interessante ontdekkingen en ontmoetingen.

De avond begint om 20.00 uur.

Deelname is 5,00 euro voor SCAB-vrienden en 7,50 voor (nog) niet vrienden. Prijs is inclusief een kopje koffie of thee.

Gebruik van de CoronaCheck-App: Voor álle activiteiten ín de Bibliotheek van Hasselt van het SCAB geldt dat u alleen kunt meedoen met een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat vrijwilligers van het SCAB bij binnenkomst/aankomst uw CoronaCheck-app/QR code op papier of een actuele negatieve test in combinatie met een geldig legitimatiebewijs controleren.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 27.09.21 | 14.59 UUR


advertentie