Brede vertegenwoordiging in klankbordgroep

'Denk mee over goede en veilige huisvesting voor arbeidsmigranten!'

De gemeente Zwartewaterland vroeg inwoners onlangs om te helpen bij het ontwikkelen van een visie voor goede en veilige huisvesting van onze arbeidsmigranten. Hierop kwamen veel reacties binnen. Omdat de gemeente met inwoners in gesprek wil blijven over dit onderwerp, wordt de vraag nu opnieuw uitgezet.

Iedereen met ideeŽn, vragen, wensen en op- en aanmerkingen kan deze mailen naar arbeidsmigranten@zwartewaterland.nl De bijdragen worden meegenomen in een visie over dit onderwerp.

Breed draagvlak
Vorig jaar stelde Zwartewaterland een Klankbordgroep Huisvesting Arbeidsmigranten in. Deze klankbordgroep helpt met de verwerking van de input van inwoners. Een verslag hiervan wordt voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad. Zo wil de gemeente breed draagvlak krijgen voor het beleid voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Brede vertegenwoordiging
In de klankbordgroep zitten inwoners uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis en vertegenwoordigers van huisvesters, uitzendbureaus, ondernemers en de gemeente Zwartewaterland.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 12.10.21 | 10.51 UUR


advertentie