Energieweek: Van 11 t/m 16 oktober 2021

Energiebespaartasssen zeer gewild in Zwartewaterland

Alle beschikbare Energiebespaartassen voor woningeigenaren in de gemeente Zwartewaterland zijn maandag 11 oktober 2021 vergeven. De gemeente laat in een reactie op de gemeentelijke website weten dat alleen huurders nog in aanmerking komen om één tas te bestellen. De energiebespaartassen van zestig euro zijn verkrijgbaar tijdens de Energieweek, van 11 t/m 16 oktober 2021.

De energiebespaartas kun je aanvragen op www.zwartewaterland.energiebespaartas.nl

Tijdens de Energieweek kan de energiebespaartas opgehaald worden in de lokale bouwmarkten. Wanneer jij je afhaalbevestiging laat zien, kun je de tas vullen met energiebesparende producten tot een bedrag van 60,00 euro. Voor huurders gebeurt dit in samenwerking met woningbouwcorporatie Wetland Wonen.

Dit cadeau is alleen beschikbaar voor inwoners die niet eerder een energiebespaartas hebben gekregen. En het geldt zolang de voorraad strekt, dus op is op! Per woonadres mag één tas cadeau gegeven worden.

Ga met je afhaalbevestiging naar de lokale bouwmarkt, in de week van 11 t/m 16 oktober 2021 en vul de energiebespaartas met energiebesparende producten naar eigen keuze! Tot een waarde van 60,00 euro betaal je niets. Gebruik deze producten in jouw woning en bespaar meteen energie en geld!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 12.10.21 | 11.46 UUR


advertentie