Digitaal inspreken: hoe doet u dit?

Raadsvergadering op 14 oktober 2021

De gemeenteraad vergadert als regel tweemaal per maand op donderdagavond in het gemeentehuis in Hasselt. De eerstvolgende raadsvergadering is op donderdag 14 oktober 2021. De stukken voor deze vergadering zijn digitaal beschikbaar. De raadsvergadering zal in ieder geval te beluisteren zijn via Zwartewater FM, maar zal ook live worden gestreamd.

Inspreken
Wilt u bij deze gemeenteraadsvergadering inspreken over een niet-geagendeerd onderwerp, dan kunt u dit melden bij de griffie(r). Dit is mogelijk tot uiterlijk 14 oktober 2021, 12.00 uur. T. 14 038 (ma t/m do) of per e-mail: griffie@zwartewaterland.nl (Vanwege de coronamaatregelen zal vervolgens naar een passende oplossing worden gezocht om (digitaal) in te spreken tijdens deze raadsvergadering).

De inhoudelijke onderwerpen naast het spreekrecht voor burgers, mededelingen collegeleden en vragenhalfuurtje voor raadsleden zijn:

1. Raadsvoorstel Paraplubestemmingsplan Wonen
2. Raadsvoorstel Gemeentelijk Rioleringsplan Zwartewaterland 2022 tot en met 2026.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 13.10.21 | 12.16 UUR


advertentie