Bekendmaking jury- en publieksprijs op 9 februari 2022

Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend!

Uit een totaal van 42 inzendingen is door de jury de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 samengesteld. Deze 20 innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op woensdag 9 februari 2022 bekendgemaakt.

Dit zijn de 20 innovaties van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20:

Aebi Schmidt Nederland B.V.
Binthout
BY MÍLLE
Conecto Non Effundo B.V.
Circulairstaal B.V.
DuSpot
Datacadabra
Dijkstra Plastics
Dura Vermeer Bouw Hengelo
Heijmans Services
Koninklijk Auping B.V.
Koopmans Bouwgroep B.V.
Novito
Obimex
ReCycleWell
Schagen Infra B.V.
Shelduck.co
Stichting Future Farm
Stichting Betekeniseconomie in Twente
WEBO kozijnen HBS elementen B.V.

Bekendmaking jury- en publieksprijs
Tijdens de Nationale Week van de Circulaire Economie zal Martine Witteveen vanuit de Gasfabriek in Deventer de uitzending presenteren. De Top 5-genomindeerden pitchen dan live hun innovatie, waarna de jury de winnaar bekend maakt. Tijdens de uitzending stemmen kijkers voor de publieksprijs op hun favoriet uit de gehele Top 20.

Aanmelden om de uitzending op 9 februari 2022 16:00 uur online bij te wonen kan via: www.overijsselsecirculaireinnovatietop20.nl Ook is hier meer informatie te vinden over alle inzendingen van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20.

Jury
De jury van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 staat onder leiding van juryvoorzitter Klaas Feenstra, werkzaam als directeur co÷peratieve Rabobank Vaart en Vechtstreek. Aan zijn zijde staan Mireille Kinket, directeur IQBlvd, Maurice Beijk, rentmeester 2050 bij ReintenInfra, Fleur Willemse, student Industrial Design Engineering en Eddy van Hijum, gedeputeerde van de provincie Overijssel en onder andere verantwoordelijk voor economie en innovatie.

Over de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20
De Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van VNO-NCW Midden, provincie Overijssel, KIEMT, Circles, Twente Board, Clean Tech Regio, Economic Board Regio Zwolle en Rabobank. In samenwerking met Cirkelstad, Oost nl, Kennispoort regio Zwolle, Natuur en Milieu Overijssel, Hogeschool Windesheim, Saxion Hogescholen en DORZ . Het doel is te laten zien wat Regio Overijssel te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Over de Nationale Week van de Circulaire Economie
De Week van de Circulaire Economie is dÚ jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar deels digitaal en deels fysiek) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 18.01.22 | 16.41 UUR


advertentie