Ruim eeuw aan ervaring weg uit Gemeenteraad Zwartewaterland

Vier Zwartewaterlandse raadsleden nemen afscheid met lintje

Zwartewaterlandse raadsleden nemen afscheid

Zwartewaterlandse raadsleden nemen afscheid © DKN | RDV

De gemeenteraad van Zwartewaterland vergaderde maandag 28 maart 2022 voor de allerlaatste keer in de bestuursperiode 2018-2022. In het gemeentehuis te Hasselt reikte burgemeester Bilder vier koninklijke onderscheidingen uit. Deze eer viel Wilma Veldman (CU), Klaas van Olst (CU), Roel Withaar (GB) en Margreet Bosma-van Wieren (CDA) ten deel. Zij zullen alle vier, evenals Astrid Dijkstra (PvdA), Bastiaan Tamminga (BGZ) en Martijn Riezebosch (CDA) niet terugkeren in de gemeenteraad.

Tijdens deze bijzondere vergadering sprak burgemeester Bilder van Zwartewaterland woorden van waardering uit, vanwege hun verdiensten in onder meer de gemeentepolitiek. "De vertrekkende raadsleden zijn samen goed voor zo'n 110 jaar raadswerk. Vermeldenswaard", aldus de burgervader in een goedgevulde raadszaal.

Morgen, op woensdag 30 maart 2022 worden de nieuwe raadsleden geÔnstalleerd. De volgende punten staan op de agenda:

- BeŽdiging en installatie raadsleden
- Terugblik verkiezingen/vooruitblik

Vergadering bijwonen?
U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijzondere raadsvergadering op 30 maart in het gemeentehuis te Hasselt. Aanvang om 19:30 uur. De vergadering is ook digitaal te volgen via de livestream www.zwartewaterland.nl/raadsvergadering of te beluisteren via ZwartewaterFM.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 29.03.22 | 09.39 UUR


advertentie