Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Erkenning en waardering voor Wielervereniging Noordwesthoek

Wielervereniging Noordwesthoek voldoet aan alle eisen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om stageplekken aan te bieden aan leerlingen van een sport en bewegen opleiding. SBB heeft onlangs een audit afgenomen of de vereniging aan alle voorwaarden voldeed om deze erkenning te krijgen. Dit laatste is het geval!

Wielervereniging Noordwesthoek is vanaf heden ook te vinden op Stagemarkt.nl (het platform voor stageplaatsen in het MBO) en vanaf nu ook stagiairs kan en mag begeleiden van de diverse sport en bewegen opleidingen.

De vereniging is blij met de erkenning. 'Enerzijds is zij voor haar groeiende groep leden voortdurend op zoek naar enthousiaste ondersteuning. Anderzijds is het mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de opleiding van de trainers en begeleiders van de toekomst. De vereniging biedt stagiairs een goede en veilige context waarin zij ervaring kunnen opdoen met de taken en werkzaamheden die behoren bij een sport en bewegingsleider.'

Ben of ken jij iemand die een sportopleiding volgt of wil gaan volgen en een affiniteit heeft met de wielersport neem dan contact per e-mail: trainer@wvnoordwesthoek.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 22.04.22 | 18.38 UUR


advertentie