Oplevering appartementen voorjaar 2022

'Wachters in de Weide': Dit is 'next level' wonen in Hasselt

Op vrijdag 6 mei 2022 heeft WVG Ontwikkeling BV de algemene ruimtes en terreininrichting, aan het bestuur van Vereniging van Eigenaars Heraut, van Wachters in de Weide te Hasselt overhandigd. Als afsluiting mocht technisch ontwikkelaar, de heer Henk-Jan Overmars, namens WVG Ontwikkeling en Knol Bouw BV een vlaggenmast - inclusief de Hasselter vlag in top - als cadeau overhandigen.

Henk-Jan Overmars: "Er was enorm veel belangstelling voor deze koopappartementen en ze waren in no-time verkocht. De verkopende makelaars Bert Leistra ERA Makelaardij en Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars zagen dat er niet alleen veel belangstelling was vanuit Hasselt voor een appartement, maar ook vanuit de regio of zelfs ver daarbuiten."

Thuiswedstrijd
Henk-Jan Overmars is afkomstig uit Hasselt, het ontwerp is van Linde Architectuur uit Hasselt en de bouw van 'Wachters in de Weide' is/was in handen van Knol Bouw BV, eveneens Hasselt. Voor dit drietal een ware 'thuiswedstrijd'.

Kijk mee naar een reportage van SamDV | Digitale Vormgever voor De Zwartewaterkrant eerder deze week over 'Wachters in de Weide' Hasselt.
.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 06.05.22 | 19.36 UUR


advertentie