Dankwoord bestuur, medewerkers en vrijwilligers

'De Sluuspoort 1' vaart weer dagelijks in Zwartsluis

De Sluuspoort 1 is klaar voor het nieuwe seizoen. 'De afgelopen maand werd al op afroep gevaren, maar vanaf Hemelvaartsdag vaart het populaire rondvaartbootje weer elke dag. Dat lijkt gewoon, maar dat is het zeker niet als je weet dat het bootje twee jaar lang niet heeft kunnen varen in verband met de coronaperikelen.' Dat meldt Sluuspoort.

'Maar nu wordt in alle opzichten een nieuwe en frisse start gemaakt. De Sluuspoort 1 is namelijk voor de start van het seizoen 2020 al voorzien van een nieuwe motor. En nu kan die motor daadwerkelijk aan de slag.'

De nieuwe motorisering is enkele jaren geleden mogelijk gemaakt door de medewerking van meerdere sponsoren, die op deze wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de toeristische activiteiten binnen Zwartsluis.

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Sluuspoort en in het bijzonder de enthousiaste groep vrijwillige Sluuspoort 1-schippers zijn erg blij dat ze dankzij deze geweldige medewerking weer aan de slag kunnen.

Zij spreken hun dank uit richting HEBO, Interfloor Tapijt Vinyl Project, Scheepswerf Geertman, PWR Motoren, Jachthaven De Kranerweerd, Koos Slurink Watersport en Belettering, Recreatiestichting Zwartewater, familie Blei en gemeente Zwartewaterland.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 20.05.22 | 15.09 UUR


advertentie