Aftellen voor driedaags evenement in Zwartsluis

'Kom op de fiets naar Nationale Sleepbootdagen!'

Zwartsluis maakt zich op voor de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen op 26, 27 en 28 mei 2022 in ťn rondom Zwartsluis. Het bestuur van de Stichting roept de bezoekers die uit de nabije omgeving van Zwartsluis komen op om, als het ook maar even mogelijk is, op de fiets te komen. Aan de Hasselerdijk, ter hoogte van de Mastenmakersstraat en tegenover Hotel Zwartewater, is een ruime fietsenstalling gecreŽerd. Dat meldt het bestuur van het driedaags evenement.

'Heb je een fietsenrek en kom je met de auto onze kant op? Maak dan gebruik van de carpoolplaatsen in bijv. Hasselt en Meppel Zuid of van die bij de Beukersluis. Kom je op de fiets dan heb je niet alleen een mooie fietstocht, maar draag je ook op een positieve manier bij aan het milieu.'

Het meest sfeervolle maritieme evenement van Oost-Nederland, Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis, staat opnieuw bol van de hoogtepunten. Dat varieert van SluisPop tot de verlichte avondvaart en van de Nacht van Zwartsluis tot activiteiten op het water.

Voor het actuele programmaoverzicht: www.sleepbootdagen.com

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 25.05.22 | 08.48 UUR


advertentie